Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

C# .NET developer, stačí 2 roky praxe (70 - 95.000 Kč)

Neustále rozšiřujeme náš tým. Pracuješ samostatně, jsi zodpovědný, pečlivý a máš smysl pro detail? Chtěl bys pracovat pro významné tuzemské i zahraniční klienty? Tak na nic nečekej a napiš nám! Hledáme C# profesionály pro vývoj převážně backend aplikací pro samoobslužná a prezentační řešení.

  • projektů máme spoustu, můžeš si vybrat, jestlli chceš pracovat na vývoji webových či desktopových aplikací * návrh a vývoj SW nejen pro průmyslové odvětví, datové modelování, zabezpečovací systémy a další * podílení se na přípravě a návrhu implementací SW projektů dle potřeb zákazníka

POŽADUJEME:

  • alespoň 2 roky praxe s C# .NET * používáš mikroservisní architekturu * umíš navrhnout a komunikovat s API (REST, ..) * * Výhodou: * * máš zkušenosti s dalšími technologiemi (ASP.NET, HTML, CSS, EF Core) * máš pokročilou znalost relačních databází (MS SQL)

NABÍZÍME:

  • Přátelský pracovní kolektiv (teambuildingy, deskovky, ...) * Práci s nejmodernějšími technologiemi (chytré telefony, hodinky, brýle, rozšířená a virtuální realita, umělá inteligence, Cloud) * Pružnou pracovní dobu a po zapracování možný home-office * 25 dní dovolené * Vzdělávací kurzy, školení, certifikace * Individuální lekce angličtiny * Příspěvek na stravování * Firemní notebook * Příspěvek na penzijní připojištění po prvním roce zaměstnání * Moderní pracovní prostředí mezinárodní softwarové společnosti * Kafe, nápoje a občerstvení na pracovišti * Pet-friendly office

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Sylva Kočková

Telefon: 420602741672

Kód: 211363

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr