Najděme pravou práci pro Vás.

Jakékoliv odvětví. Jakékoli místo. Jakákoli úroveň zkušeností.

Datový analytik pro marketingové oddělení (40 - 60.000 Kč)

Právě hledáme do našeho marketingového oddělení nového kolegu nebo kolegyni, který/á se bude věnovat datové analýze. Láká Vás práce datového analytika ve stabilní společnosti? Tak mi zašlete svůj životopis. Budu se těšit na Vaši reakci!

  • Budete získávat data ohledně českého i zahraničního trhu z různých zdrojů. * Následně se budete zabývat analýzou těchto dat. * K tomu Vám bude nápomocný Excel. * Pro vizualizaci dat budete využívat Power BI. * Zároveň budete připravovat reporty pro management.

POŽADUJEME:

  • Máte vystudovanou VŠ v ekonomickém oboru. * Případně máte komerční praxi na stejné či obdobné pozici. * Orientujete se v ekonomických termínech a účetnictví. * Umíte pracovat v Excelu a Power BI Vám není cizí. * Ovládáte AJ.

NABÍZÍME:

  • Užijete si 5 týdnů dovolené a 2 sick days. * Můžete využívat kvalitní zdravotní péči. * K dispozici budete mít služební telefon se zvýhodněným tarifem a notebook. * Máme pro Vás příspěvek na penzijní připojištění a slevy na firemní produkty. * Můžete absolvovat jazykové kurzy. * Samozřejmostí je home office po zaučení a flexibilní pracovní doba.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Tato pracovní nabídka je vhodná pro pozice: datový analytik, marketingový analytik, statistik, data analyst, statistika, marketing, ekonomie, junior, absolvent, absík, zaškolení apod. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Společnost Prima kariera, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ: 17184525 a společnost Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Těšíme se na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Martina Karolová

Telefon: 420602132306

Kód: 211295

Místo práce: Zlín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy